︎

Franck Gabarrou 


15 Desembre - 20 Gener, 2024

︎ SHOP ONLINE 

Franck Gabarrou (Montmorency, França, 1993), pinta amb gest ràpid, brut i espontani. La seva acolorida pintura està carregada de nostàlgia d'uns altres temps quan encara es pintaven paisatges i natures mortes per a representar la bellesa que ens envolta.

Les seves dues grans passions, la literatura i el ciclisme, són temes recurrents en les seves obres, a més dels retrats, imperfectes igual que la vida no és perfecta. Sobretot Gabarrou és un artista honest i sincer, la qual cosa és de valorar en els temps que corren.

El jove Franck Gabarrou ha iniciat una fulgurant carrera en els últims anys passant per la galeria Loeve&Co de París, el festival Filaf de Perpinyà o la fira Swab de Barcelona entre altres.


///ESP
Franck Gabarrou (Montmorency, Francia, 1993), pinta con gesto rápido, bruto y espontáneo. Su colorida pintura está cargada de nostalgia de otros tiempos cuando aún se pintaban paisajes y bodegones para representar la belleza que nos rodea.

Sus dos grandes pasiones, la literatura y el ciclismo, son temas recurrentes en sus obras, además de los retratos, imperfectos al igual que la vida no es perfecta. Sobre todo Gabarrou es un artista honesto y sincero, lo cual es de valorar en los tiempos que corren.

El joven Franck Gabarrou ha iniciado una fulgurante carrera en los últimos años pasando por la galería Loeve&Co de París, el festival Filaf de Perpiñán o la feria Swab de Barcelona entre otros.

#FranckGabarrou

#YOKOartgallery


Artista  Franck Gabarrou  Comissariat per Xavi Sellés
︎Contacte