︎

Juanjo Sáez 
Existo


14 Abril - 26 Maig, 2023

︎ SHOP ONLINE 

“Existo” és la nova exposició de Juanjo Sáez (Barcelona, 1972) i en ella l’artista torna a l'autobiografia, des del més global —la música per exemple— a l’íntim —els seus records d'infància, els seus pares, els seus èxits i fracassos. I encara que “Existeixo” podria ser un crit dramàtic, Juanjo Sáez ha creat una sèrie d'obres lluminoses i alegres, amb la nostàlgia i la melancolia justa.

Formalment, el que podem veure en l'exposició és totalment eclèctic. D'una banda Juanjo segueix amb les seves pintures a l'oli on paraules i senzills personatges —únicament delimitats per una maldestra silueta— planegen sobre fons totalment abstractes, composicions de gest expressionista carregades de color. D'altra banda, trobem obres marcadament figuratives que ens traslladen a la naturalesa de manera innocent, gairebé ingènua, com l'immens quadre de dos metres i mig del riu on de petit anava a pescar. En aquestes obres trobem diferents tècniques que van des de la tinta xinesa fins a les ceres o llapis de colors.

En definitiva, Juanjo Sáez torna a parlar-nos d'ell, o podríem dir també: a parlar-nos del món que ens envolta a través de la seva lucidesa i eloqüència.///ESP

Existo” es la nueva exposición de Juanjo Sáez (Barcelona, 1972) y en ella el artista vuelve a lo autobiográfico, desde lo más global —la música por ejemplo— a lo más íntimo —sus recuerdos de infancia, sus padres, sus éxitos y fracasos. Y aunque “Existo” podría ser un grito dramático, Juanjo Sáez ha creado una serie de obras luminosas y alegres, aderezadas de la nostalgia y la melancolía justa.

Formalmente, lo que podemos ver en la exposición es totalmente ecléctico. Por un lado Juanjo sigue con sus pinturas al óleo donde palabras y sencillos personajes —únicamente delimitados por una torpe silueta— planean sobre fondos totalmente abstractos, composiciones de gesto expresionista cargadas de color. Por otro lado, encontramos obras marcadamente figurativas que nos trasladan a la naturaleza de forma inocente, casi ingenua, como el inmenso cuadro de dos metros y medio del río donde de pequeño iba a pescar. En estas obras encontramos diferentes técnicas que van desde la tinta china hasta las ceras o lápices de colores.

En definitiva, Juanjo Sáez vuelve a hablarnos de él, o podríamos decir también: a hablarnos del mundo que nos rodea a través de su lucidez y elocuencia.

#JuanjoSaez

#YOKOartgallery


Artista  Juanjo Sáez  Comisariat per Xavi Sellés
︎Contacte