︎


Juanjo Sáez


Barcelona, 1972




︎ SHOP ONLINE 1   

︎ SHOP ONLINE 2 

︎ SHOP ONLINE 3 

Juanjo Sáez és un artista que combina com ningú el món de la imatge amb el de les paraules.

Destaca de forma brillant en els nombrosos llibres, on és capaç de transmetre, de forma senzilla i lúcida, des de la història de l’art fins a la pèrdua d’un ésser estimat. Podeu comprovar-ho en títols com Viviendo del cuento, Para los míos, El Arte. Conversaciones imaginarias con mi madre, Yo, Crisis de ansiedad, Hit emocional i d’altres.

Sensible i amb ànima de solitari, odia i estima la humanitat a parts iguals, com deixa palès al seu bloc Hit emocional i en les seves col·laboracions radiofòniques.

Ha realitzat diverses campanyes de publicitat, sent reconegut amb el primer premi al Festival Publicitari de Sant Sebastià i amb dos ors al Festival Publicitari Internacional de Cannes.

La inquietud de Juanjo també l’ha portat a crear sèries d’animació, guanyant el Premi Ondas per la sèrie Arròs covat.

Ara ha decidit canalitzar el seu talent i originalitat cap a la pintura, cosa que assumeix com un pas natural. Amb la tranquil·litat de qui se sap madur i que no està per perdre el temps. Amb la il·lusió i el nerviosisme d’una criatura que comença una cosa nova.

///ESP
Juanjo Sáez es un artista que combina como nadie el mundo de la imagen con el de las palabras.

Destaca de forma brillante en sus numerosos libros, donde es capaz de transmitir, de forma sencilla y lúcida, desde la historia del arte hasta la pérdida de un ser querido. Podéis comprobarlo en títulos como Viviendo del cuento, Para los míos, El Arte. Conversaciones imaginarias con mi madre, Yo, Crisis de ansiedad, Hit emocional y otros tantos.

Sensible y con alma de solitario, odia y ama a la humanidad a partes iguales, como deja patente en su blog Hit emocional y en sus colaboraciones radiofónicas.

Ha realizado diversas campañas de publicidad, siendo reconocido con el primer premio en el Festival Publicitario de San Sebastián y con dos oros en el Festival Publicitario Internacional de Cannes.

La inquietud de Juanjo le ha llevado también a crear series de animación, ganando el Premio Ondas por la serie Arròs covat.

Ahora ha decidido encauzar su talento y originalidad hacia la pintura, algo que asume como un paso natural. Con la tranquilidad de quien se sabe maduro y que no está para perder el tiempo. Con la ilusión y el nerviosismo de un crío que empieza algo nuevo.

︎juanjo_saez



Foto: Nuria Farré


︎Contacte